Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 ERMOL
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 γάλα εβαπορέ
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα καβουρδισμένα σιρόπι φράουλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Αφήνουμε στο ψυγείο 24 ώρες το ERMOL και το εβαπορέ.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το ERMOL μέχρι ν’ αφρατέψει.
  • Ρίχνουμε σίγα σιγά τα γάλατα, ώσπου να χτυπηθούν όλα μαζί.
  • Βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το αφήνουμε στην κατάψυξη 3-5 ώρες.
  • Το ξανά χτυπάμε καλά και ρίχνουμε τα αμύγδαλα.
  • Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
  • Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλας ή βύσσινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου