- 1 ERMOL
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 γάλα εβαπορέ
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα καβουρδισμένα σιρόπι φράουλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφήνουμε στο ψυγείο 24 ώρες το ERMOL και το εβαπορέ.
- Χτυπάμε στο μίξερ το ERMOL μέχρι ν’ αφρατέψει.
- Ρίχνουμε σίγα σιγά τα γάλατα, ώσπου να χτυπηθούν όλα μαζί.
- Βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το αφήνουμε στην κατάψυξη 3-5 ώρες.
- Το ξανά χτυπάμε καλά και ρίχνουμε τα αμύγδαλα.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
- Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλας ή βύσσινο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου